Archipelago Adventures Turku Oy
21601 Parainen
Finland

Tel. 040 736 5751
Fax (02) 4580 555

info@archipelago.fiSuomi

Svenska

English

Deutsch

 

 

 

 

 

Tour Operator - paketresearrangör i skärgården

 

Vi skräddarsyr färdiga helheter enligt ”nycklarna i handen”-principen. Vårt verksamhetsområde sträcker sig från Nystad till Kotka. Det huvudsakliga verksamhetsområdet är dock Åbo och Ålands skärgårdar. Vi har verkat i skärgården redan i 20 års tid. Teamet ”Havspärlorna”, där sex företag ingår, utgör kärnan i verksamheten tillsammans med en

mängd utvalda samarbetspartners.

Ett samtal till oss räcker! Ni får i retur ett färdigt utarbetat paket där priserna framkommer.

 

KONFERENS I SKÄRGÅRDEN

 

Skärgården erbjuder en mängd högklassiga utrymmen där en lyckad konferens kan arrangeras..

Du kan välja mellan resmål både när och fjärran. Fundera på ifall du t.ex. vill arrangera konferensen på en ö, därifrån deltagarna inte kan ”smita iväg” med egen bil eller om goda vägförbindelser är nödvändiga. Bägge två går att ordna.

 

Konferensen kryddas bra av trevliga och avkopplande aktiviteter, såsom Jet Ski-safaris eller en fiskeresa. Att t.ex. åka till konferensen med en chartrad båt höjer definitivt stämningen.

Upplevelser i skärgården

Skärgårdshavet erbjuder en fantastisk omgivning för kundtillställningar, personalrekreation m.m.

Archipelago Adventures erbjuder professionellt sammansvetsade transporter, program- och konferenstjänster samt inkvartering precis enligt din grupps behov.

Då vi väljer ut de olika pusselbitarna till helheten, ser vi till att varje del sköts av ett på det området specialiserat företag. Således kan vi garantera att sakkunskapen är tillräcklig. Det är vår uppgift att föra samman proffsen och din grupp.

• Kryssningar och transporter

• Jet Ski-safarin

• Fiske

• Naturutfärder

• Konferenstjänster

• Bastutjänster

 

Mikael Hägg

+358 40 736 57 51

info@archipelago.fi